Η Ελευσίνα «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021»

by evangelia makri 0 σχόλια
Η Ελευσίνα «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021» Την επιλογή της Ελευσίνας ως «Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021» ανακοίνωσε την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.  Νέα εποχή ξεκινά για την Ελευσίνα. Η πόλη, υποβαθμισμένη επί δεκαετίες, κάνει την υπέρβαση.

Η Ελευσίνα διεκδικεί τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021

by evangelia makri 0 σχόλια
Η Ελευσίνα, η Καλαμάτα και η Ρόδος ξεχώρισαν από τις 14 υποψηφιότητες που κατατέθηκαν στο υπουργείο Πολιτισμού για να διεκδικήσουν τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021, στην Ελλάδα.

Συνοψίζοντας τις 5 πρώτες διαλέξεις του Λαϊκού Πανεπιστήμιου Ελευσίνας

by evangelia makri 0 σχόλια
Το ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ οργάνωσε για πρώτη φορά στην πόλη µας και λειτουργεί το Λαϊκό Πανεπιστήµιο από την 9η Δεκεµβρίου 2015 κάθε Τετάρτη και ώρα 18.00 έως 20.00, µε στόχο την Δια Βίου Μάθηση και την παροχή έγκυρης και τεκµηριωµένης γνώσης στους δηµότες.

Υποψήφια και η Ελευσίνα για Πολιτιστική Πρωτεύουσα το 2021

by admin 0 σχόλια
Τον τίτλο της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας του 2021 διεκδικεί με αξιώσεις πλέον και η Ελευσίνα, μετά από απόφαση για υποβολή αίτησης υποψηφιότητας, που πάρθηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ελευσίνας, κατά τη συνεδρίαση της περασμένης Τρίτης 13 Ιανουαρίου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Επανάληψη της "Μικράς Αγγλίας"

by admin 0 σχόλια
Η ταινία «Μικρά Αγγλία», σε σκηνοθεσία Παντελή Βούλγαρη, προβάλλεται ξανά απόψε (Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014) λόγω της χθεσινής αυξημένης προσέλευσης κόσμου.

Υποβολή αιτήματος Γραφιστικών Εργασιών για τα Αισχύλεια 2014

by admin 0 σχόλια
Ανακοινώθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ελευσίνας η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Γραφιστικά των Αισχυλείων 2014

ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΙΣΧΥΛΕΙΩΝ

by admin 0 σχόλια
Εξασφαλίστε τη θέση σας στις εκδηλώσεις των Αισχυλείων από τώρα αγοράζοντας την οικονομική κάρτα διαρκείας για όλες τις εκδηλώσεις.