AddThis

ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ - ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Παρασκευή, 4/9/2015 - 20:30

Παλαιό Ελαιουργείο

0 stars

 Περιγραφή
Η Γιώτα και ο Θέμης κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα που χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα ωραιότερα του χειμώνα που πέρασε, αποσπώντας  εξαιρετικές κριτικές όπου κι αν παρουσιάστηκε. Κατέκτησε από την έναρξή του το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο συμμετείχε με ενθουσιασμό σε μία παράσταση όπου το  παλιό και αγαπημένο της ελληνικής μουσικής εναρμονίστηκε ευφυώς με το καινούριο. Σε ένα πρόγραμμα που άφηνε στο τέλος κάθε βραδιάς μία αίσθηση τόσο ζεστή και λυτρωτική, όσο μια αξέχαστη βραδιά με φίλους, από εκείνες που θυμάσαι. 
Γι αυτό το «Καινούριο Φιλί» επιστρέφει δυναμικά αυτό το καλοκαίρι και τώρα είναι η ώρα να το απολαύσει και το κοινό της υπόλοιπης Ελλάδας
Στους σταθμούς της καλοκαιρινής τους περιοδείας η Γιώτα Νέγκα και ο Θέμης Καραμουρατίδης θα ανταλλάξουν το «Καινούριο Φιλί» τους, τον κοινό δίσκο τους που έδωσε τον τίτλο και στις εμφανίσεις τους, αποδεικνύοντας πως μία υπέροχη φωνή και ένας από τους καλύτερους νέους συνθέτες μπορούν, έχοντας ως βάση καινούριο υλικό,  να στήσουν ένα πρόγραμμα οικείο και ταυτόχρονα νοσταλγικό, δυναμικό όσο και ονειρικό, εξωστρεφές όσο και συγκινητικό.
Από τη μία λοιπόν η Γιώτα Νέγκα: η σπουδαία λαϊκή φωνή που επιμένει να μας συγκινεί όπως παλιά και σαν από πάντα. Και από την άλλη, ο Θέμης Καραμουρατίδης: ο "μικρός" (λόγω του νεαρού της ηλικίας) και μεγάλος ήδη στις καρδιές του κοινού, αλλά και τις συνειδήσεις των ομότεχνών του, συνθέτης. 
 
 Συντελεστές
Παίζουν οι μουσικοί:
Σωτήρης Καστάνης- Κιθάρες
Νίκος Κατσίκης - μπουζούκι, μαντολίνο,κιθάρες
Φοίβος Κουντουράκης - τύμπανα
Γιώργος Μπουλντής - μπάσο
Ντίνος Χατζηιορδάνου - ακορντεόν
Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης
Φωτογραφίες: Άρτεμις Παπαγεράκη, Γιώργος Καλφαμανώλης, Βάσια Αναγνωστοπούλου
Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς
 
 Λεπτομέρειες

Θεσμός: 
ΑΙΣΧΥΛΕΙΑ 2015

Κατηγορία Θεάματος: 
Μουσική Εκδήλωση

Ζωντανή μετάδοση: 
No

Tags: 
μουσική, Παλαιό Ελαιουργείο

 Μέσα

Αφήστε το σχόλιο σας