AddThis

Συναυλία Χορωδιών Κ.Α.Π.Η

Σάββατο, 22/10/2016 - 19:00

Ελαιουργική

0 stars

 Περιγραφή
 
Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α  του Δήμου Ελευσίνας το Σάββατο 22 0κτωβρίου 2016,  τιμώντας την Τρίτη Ηλικία διοργάνωσε  στην πόλη μας με μεγάλη επιτυχία για τέταρτη χρονιά το  φεστιβάλ χορωδιών ΚΑΠΗ που αποτελεί πλέον θεσμό. 
Το χώρο της Ελαιουργικής πλημμύρησαν, χαρούμενα και γελαστά πρόσωπα με τα ίχνη του προσωπικού τους αγώνα για την ζωή, και με περισσή ζωντάνια  τραγούδησαν και χάρηκαν. 
Διακόσιοι  χορωδοί με τους μαέστρους τους από τις χορωδίες ΚΑΠΗ της ευρύτερης περιοχή μας, Αυλώνας, Άγιων Ανάργυρων, Μάνδρας – Ειδυλίας, Σαλαμίνας, Μεγάρων – Νέας Περάμου και Ελευσίνας. 
Την εκδήλωση χαιρέτησε η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ  Π.Α.Κ.Π.Π.Α. με τους στίχους του μεγάλου μας ποιητή Γιάννη Ρίτσου << Τραγουδάμε όχι για να ξεχωρίσουμε απ΄ τον κόσμο αλλά για να σμίξουμε τον κόσμο >>. Συνεχάρη όλους τους χορωδούς, τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες. Ευχαρίστησε για την παρουσία τους, τον περιφερειακό σύμβουλο κο Φαρμάκη Ταξιάρχη, τους διοικητικούς συμβούλους του Π.Α.Κ.Π.Π.Α. , και  τους εκπροσώπους των γειτονικών Δήμων ,  για τα μηνύματα υποστήριξης στην πόλη μας για την επιλογή της ως πολιτιστική πρωτεύουσα 2021, καθώς και   τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής ΚΑΠΗ  Ελευσίνας. Επίσης ευχαρίστησε τα  μέλη του συλλόγου Εθελοντών Θριασίου πεδίου και τον αντιπροέδρο κ. Θεόφιλο Δολιανίτη για την υποστήριξη τους. Απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στις χορωδίες,  που συμμετείχαν και έπαινοι, σε όλα τα μέλη των χορωδιών, μικρό δείγμα αναγνώρισης και τιμής για την προσπάθεια τους , την συνεργασία τους και την παρουσία τους στο ομαδικό τραγούδι. 
Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε μικρό κέρασμα  σε όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση. 
 
 
 Λεπτομέρειες

Θεσμός: 
Εκδηλώσεις Π.Α.Κ.Π.Π.Α 2016

Κατηγορία Θεάματος: 
Μουσική Εκδήλωση

Ζωντανή μετάδοση: 
No

 Μέσα

Αφήστε το σχόλιο σας