AddThis

Συναυλία VEGAS - στο προαύλιο του 1ου& 3ου Δημοτικού Μαγούλας

Κυριακή, 13/3/2016 - 17:00

0 stars

 Περιγραφή
Οι Vegas, το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας θα πραγματοποιήσουν μια μοναδική συναυλία την Κυριακή 13/3/2016 στο προαύλιο του 1ου & 3ου Δημοτικού σχολείου Μαγούλας στις 17:00, στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ελευσίνας.
 
Ενώ νωρίτερα την ημέρα αυτή, στις 15:30, θα πραγματοποιηθεί η Παρέλαση Μασκαράδων στην Ηρώων Πολυτεχνείου στη Μαγούλα.
 
Ποιοί είναι οι Vegas;
 
Οι Vegas είναι ένα ελληνικό urban pop μουσικό συγκρότημα συστάθηκε για πρώτη φορά το 2009 και το αποτελούν τρία μέλη: την Μελίνα Μακρή και τον Ζερό (ZeRaw) στα φωνητικά, και τον DJ Airth. Το όνομα Vegas το πήραν από τον αστέρα Βέγας, ο οποίος είναι το πέμπτο λαμπρότερο αστέρι στον ουρανό. Βρίσκεται μάλιστα στον αστερισμό Λύρα, η οποία λύρα θεωρείται ότι αντιπροσωπεύει τη μουσική.
 
Τα πρώτα τους δύο single με τίτλο «Τους πονάει» και «Ήρθε η Στιγμή» κατέκτησαν πολύ σύντομα μια θέση στο Top 10 του ελληνικού επίσημου Airplay Chart και έμειναν στην πρώτη θέση για πάνω από τρεις μήνες το καθένα. Παρόλα αυτά, ο το πρώτο τους CD θεωρείται ότι είχε αδυναμίες, κυρίως το ομοιόμορφο μουσικό μοτίβο.
 
Οι Vegas κυκλοφόρησαν το 2010 το δεύτερο άλμπουμ τους, το Vegas (season 2). Στο άλμπουμ συμμετέχει επίσης ο Tomer G, στη πρώτη διεθνή συνεργασία των Vegas, και περιλαμβάνει τις επιτυχίες «Μη Σταματάς», «Μη Σε Νοιάζει» και «Φιλί» και έγινε χρυσό.
 
Το 2011 κυκλοφόρησαν το τρίτο τους CD Για Σένα, το οποίο περιλαμβάνει το πετυχημένο τραγούδι «Για Σένα». Τον Ιούλιο του 2012 κυκλοφορούν το τέταρτο άλμπουμ τους, το The Story so far, το οποίο περιλαμβάνει τα τραγούδια-επιτυχίες «Πιο Ψηλά» και «Πάντα Καλοκαίρι». Επίσης το 2012 βραβεύτηκαν ως το συγκρότημα της χρονίας στα Mad Video Music Awards 2012 by Vodafone.
 
Το 2013 κυκλοφόρησε το τραγούδι με τίτλο πόσο ακόμα. Σημαντική στιγμή στην καριέρα τους ήταν η live εμφάνισή τους στην συναυλία της Rihanna στην Αθήνα το 2010 όπου ανέλαβαν το warm up της μεγάλης βραδιάς!
 
Με την υποστήριξη: Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α., Κ.Ε.Δ.Ε.
 Λεπτομέρειες

Θεσμός: 
Εκδηλώσεις Π.Α.Κ.Π.Π.Α 2016

Κατηγορία Θεάματος: 
Μουσική Εκδήλωση

Ζωντανή μετάδοση: 
No

 Μέσα

Vegas - Pio Psila

Αφήστε το σχόλιο σας